Onze Roeiclub

onze vier 28

De VVR is de enige zelfstandige roeiclub voor Masters in België.

De VVR is een actieve pluralistische Gentse roeivereniging met een open en laagdrempelig karakter en staat open voor iedereen en alle leeftijdsgroepen vanaf 18 jaar.

Vereniging Veteranen Roeiers vzw
Het Bestuur:
Patrick Veere - Voorzitter,
Marc Raemaekers - Secretaris,
Guillaume Catterman - Penningmeester,
Olivier Eloot - Bestuurslid,
Freddy Van Poecke - Bestuurslid,
Patrick Veere - Veiligheidscoördinator,
Freddy Van Poecke en Marnix Vuylsteke - Materiaalbeheerders,

AanspreekPersoon Integreteit (API): bij de VVR zijn twee personen aangeduid als API, Myriam Vermeesch en Marc Raemaekers.

Secretariaat en botenloods: Vissersdijk 2, 9000 Gent.
Contact: secretariaat@rowing-vvr.be

Ondernemimingsnummer: 0421 549 033
RPR gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen, afdeling Gent
Bank - Iban: BE96 001 096 527 305 Bic: GEABABEBB

Hier vindt u het Intern Reglement VVR (pdf)

De nieuwe statuten vindt u hier Statuten VVR (pdf)

Privacyverklaring - GDPR of AVG
Uw persoonsgegevens worden verwerkt door de VVR, Vissersdijk 2 te 9000 Gent, secretariaat@rowing-vvr.be, voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving en voor direct marketing (om u op de hoogte te houden van onze activiteiten) op basis van ons gerechtvaardigd belang om sport aan te bieden. Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op secretariaat@rowing-vvr.be. Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vindt u in deze pdf Privacyverklaring (pdf).

Geschiedenis:
De club is opgericht in Gent op 25 februari 1980, en heeft van in het begin mee aan de wieg gestaan van het Europees Master Roeien. Getuige daarvan zijn de vele deelnames aan en overwinningen op internationale wedstrijden. Sinds 2002 hebben we onze eigen botenloods naast de loodsen van de GRS.